height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
franz-jager.se
Stäng
Kundvagnen är tom

Totalsumma: SEK 0,-

Gratis leverans direkt till dig | Tel. 077-022 29 50

Fri frakt på alla köp

Inga dumma avgifter, fritt levererade hem till dig.

Våra unika garantier

- Unikt efter brand garanti - Om ditt Franz Jäger Brandskåp eller Franz Jäger Kassaskåp har utsatts för brand och det inte längre är i drift, så kommer vår unika efter brand garanti hjälpa dig. Vi skickar dig ett nytt brandskåp av samma modell eller motsvarande, levererat gratis förstås. Allt du behöver göra är att skicka ut de färdiga försäkringsdokumenten, kvittot på ditt köp och bilder på brandskåpet, så skickar vi dig ett nytt brandskåp utan extra kostnad, direkt. Garantin gäller alla nya köp av Franz Jäger Brandskåp och Franz Jäger Kassaskåp och gäller i 10 år från leveransdagen. Garantin gäller för privat och företagsköp!

- Unikt efter inbrottsgaranti - Ett Franz Jäger Säkerhetsskap, Franz Jäger Vapenskåp, Franz Jäger Värdeskåp eller Franz Jäger Kassaskåp skall skydda de saker som är viktiga för dig. Om någon fortfarande lyckas bryta sig in i ditt Franz Jäger Säkerhetsskap eller Franz Jäger Kassaskåp, erbjuder vi dig ett nytt skåp av samma modell eller motsvarande. Allt du behöver göra är att skicka ut de färdiga försäkringsdokumenten, kvittot på ditt köp och bilder av skåpet som har utsatts för inbrott, så skickar vi dig ett nytt skåp utan kostnad direkt. Garantin gäller alla nya inköp av Franz Jäger Säkerhetsskåp, Franz Jäger Vapenskåp och Franz Jäger Kassaskåp och gäller i 10 år från leveransdatum. Garantin gäller för privat och företagsköp!

- Unikt masterkodgaranti - Om du har otur och förlorar koden till din Franz Jäger Brandskåp så är vår unika masterkodgaranti räddningen. Allt du behöver göra är att skicka kvitto på ditt inköp och serienummer på din Franz Jäger Brandskåp, så ordnar vi en ny fabrikskod. Under garantiperioden kostar ny kod 500 SEK. Garantin gäller alla nya inköp av Franz Jäger Brandskåp och gäller i 10 år från leveransdatum. Garantin gäller för privat och företagsköp!

Kontakta oss nu!

Länk till Statens Inköpscentral skåpguide (PDF)

 

 

Tryck på ENTER för att söka