height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
franz-jager.se
Lukk
Kundvagnen är tom

Subtotal: SEK 0,-

Gratis leverans direkt till dig | Tel. 077-022 29 50

Fri frakt på alla köp

Inga dumma avgifter, fritt levererade hem till dig.

Franz Jäger Skåpguide

För Franzjäger.se är det viktigt att du som kund hittar rätt skåp för det avsedda ändamål och vi hoppas att denna skåpguide är till hjälp. Om du fortfarande är osäker efter att ha läst vår skåpguide, så är det naturligtvis bara att kontakta oss!

 

KASSASKÅP

Mycket robust och inbrottstestad (EN 14450 - S1) Franz Jäger Kassaskåp och den kraftfulla serien Franz Jäger Värdeskåp med Europeiska standard EN 1143 - 1 Grade 1 till 8. För effektivt skydd av dokument, data, pengar och andra värdesaker.

Franz Jäger Kassaskåp har även testats och godkänts för brand. Brandtestad för både dokument och datamedia (DIP) enligt NT Fire 17. Se förteckningen över prov och certifikat.

För ökat inbrottskydd är övergången mellan chassi och dörr dubbelvikmad. Franz Jäger är utrustad med manganförstärkningar, väftskydd samt tidsgräns på det digitala låset. Vid behov är Franz Jäger klar för att bultas till golvet vid leverans. Franz Jäger utformas i Norge för de nordiska länderna.

BRANDSKÅP

Franz Jäger Brandskåp är främst avsedd för brandskydd av dokument och data, samt "lätt" stöldskydd. Franz Jäger brandskåp registreras i fyra olika brandklass 30P, 60P, 90P och 120P, dvs testas under 30-120 minuter för upp till 1090 graders värme utan att innehållet förstörs. Certifiering på önskad produkt finns i produktbeskrivningen.

Alla Franz Jäger Brandskåp är brandtestade enligt NT Fire 017. Förutom brandprovningen är Franz Jäger Brandskåp också "släpp-testad" från 9 meters höjd i glödande tillstånd, detta är ett test inte alla tillverkare klarar. Falltestet är väldigt relevant med tanke på situationer där brandskåpet placeras på golv över marknivå.

För att stärka inbrottssäkerheten är konstruktionen förstärkt på flera ställen samtidigt, alla Franz Jäger Brandskåp har låsbultar och inbrotts blockering både på baksidan och vid dörren.

VÄRDESKÅP

Värdeskåp används för lagring och försäkring av större värde (kontanter, ädelstenar, guld etc). Värdeskåp klassificeras enligt Europeisk standard EN 1143-1 i klass eller grade 0-VIII. 

VAPENSKÅP

Franz Jäger Vapenskåp är certifierade enligt den SSF 3492-standard som uppfyller alla krav för vapenförvaring enligt vapenlagen, och är konstruerat för en säker förvaring av husets vapen, smycken, och andra värdesaker.

Skåpen är också godkända med FG nummer 1050/15, testad och godkänd enligt de strängaste kraven för FG godkännande av Sintef i Trondheim, Norge. Alla Franz Jäger Vapenskåp har en mycket kraftfull konstruktion med dubbel övergång mellan dörren och chassit. Skåpen har också manganförstärkningar och VDS-certifierade lås. Skåpen är konstruerade i Norge och tillverkas i en av Europas mest erkända ISO-certifierade fabriker.

SÄKERHETSSKÅP

Franz Jäger Säkerhetsskåp är certifierade enligt den SSF 3492-standard som uppfyller alla krav för vapenförvaring enligt vapenlagen, och är konstruerat för en säker förvaring av husets vapen, smycken, och andra värdesaker. Skåpen är också godkända med FG nummer 1050/15, testad och godkänd enligt de strängaste kraven för FG godkännande av Sintef i Trondheim, Norge. Alla säkerhetsskåp från Franz Jäger Säkerhetsskåp -serie har en mycket kraftfull konstruktion med dubbel övergång mellan dörren och chassit. Skåpen har också manganförstärkningar och VDS-certifierade lås. Skåpen är konstruerade i Norge och tillverkas i en av Europas mest erkända ISO-certifierade fabriker.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke