height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
franz-jager.se
Stäng
Kundvagnen är tom

Totalsumma: SEK 0,-

Gratis leverans direkt till dig | Tel. 077-022 29 50

Fri frakt på alla köp

Inga dumma avgifter, fritt levererade hem till dig.

Försäljnings- och leveransvillkor

Priser och betalning
Priserna på Franzjäger.se anges inklusive moms och i lokal valuta, SEK. Franzjäger.se förbehåller sig rätten att ändra priserna på hemsidan och i andra publikationer utan föregående meddelande. Köp sker genom kortbetalning (Visa, Mastercard) eller faktura.
 
Franzjäger.se förbehåller sig rätten till ägande av den levererade produkten tills kunden har fullgjort alla skyldigheter till Franzjäger.se. Om kunden inte betalar i tid har Franzjäger.se rätt att dra tillbaka produkten. I de fall där Franzjäger.se har beslutat att återkalla varor är kunden skyldig att omgående returnera produkterna. Om produkten inte returneras till Franzjäger.se debiteras kunden kostnaderna för behandling och administration i samband med det enskilda fallet.
 

 

Frakt / Leverans
Alla produkter inkluderar frakt fram till adress / rampen / brevlåda på fastlandet. Franzjäger.se ansvarar inte för intern transport i byggnader. Leveranser sker till kundens adress av kvalificerade transportörer. Leverans sker som regel mellan måndag och fredag ​​från kl. 08.00 till 18.00. På "mindre" leveranser kan produkten levereras i brevlådan. Om inte annat anges kommer varan normalt att skickas inom tre arbetsdagar.
Normalt är varan på plats hos kund 3 till 6 arbetsdagar efter beställning.
 

Vid transportskada

Om en vara tas emot med transportskada måste kunden omedelbart informera Franz Jager AS, och senast inom 3 arbetsdagar efter mottagandet. För att behandla reklamationen krävs följande dokumentation: Bilder på skadad produkt och emballage, information om leveransen och hur den genomfördes samt en notering på transportörens pad eller fraktsedel om att varan mottogs med skada. Vänligen notera att om dessa krav inte uppfylls kan det resultera i avslag på ersättningskravet

 

Produktgaranti
Franzjäger.se följer alltid svenska lagar och tillverkarens garantibestämmelser. Franz Jäger har alltid 5 års garanti mot fabriks- och produktionsfel. Se https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/sweden/index_sv.htm 
 

 

Våra unika garantier
Läs mer om våra unika garantier här:
 

 

Inköpsinformation
Du som konsument har 14 dagars ångerrätt från den dag du mottog varan eller eventuellt en större del av den. Innan retur skickas måste Franzjäger.se informeras, det kan du enkelt göra genom fliken "kontakta oss".
De returnerade produkterna måste vara oöppnade och oskadade. Vid retur måste produkten packas bra (helst i orginalförpackning). Transportskador som orsakas av felaktigt förpackad produkt debiteras kunden. Varor som returneras mot postorder hämtas inte av Franzjäger.se. Franzjäger.se tar inget ansvar för sändningen av de returnerade varorna. Eventuella returkostnader betalas av kunden.
Ångerrätten gäller inte om plomberingen är trasig. Ångerrätt gäller endast om varan med originalförpackning är i oförändrat skick. Om förseglingen är bruten skickas produkterna tillbaka endast på speciell begäran av kunden. I sådana fall debiteras ny fraktkostnad. Ångerrätt gäller inte för företagskunder.
 

 

Betalning
Företag eller kunder från offentlig sektor kan efter överenskommelse få faktura med förfallodatum på upp till 30 dagar. För företags- och privatkunder gäller Nets kortbetalning eller faktura, med förskottsbetalning. Eventuella andra betalningsmetoder måste avtalas i förväg.
 

 

Förbehåll
Franzjäger.se reserverar sig mot eventuella stavfel och prisändringar.

Tryck på ENTER för att söka