height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
franz-jager.se
Stäng
Kundvagnen är tom

Totalsumma: SEK 0,-

Gratis leverans direkt till dig | Tel. 077-022 29 50

Fri frakt på alla köp

Inga dumma avgifter, fritt levererade hem till dig.

Om oss

 

Franz Jäger har tydligt fokus på design, användarvänlighet och att produktionen består av hållbara produkter av hög kvalitet. Visste du att våra produkter är designade på en liten plats strax utanför Oslo i Norge? I lugna omgivningar på Sørumsand arbetar vi för att våra produkter ska vara så robusta, funktionella och snygga som möjligt! Engagemang med en liten nördig glädje för detaljer ger oss drivkraft att skapa och utveckla, och när så många nöjda kunder väljer våra produkter ger det oss extra bränsle till raketen!

 

Produktionen av Franz Jäger sker på avancerade fabriker och inkluderar både manuellt arbete och automatiserade processer. Visste du att de flesta Franz Jäger produkter passerar genom över 10 olika stationer på fabriken för anpassning, montering och kontroll? Vi följer produktionen noggrant från idé till högkvalitativa Franz Jäger, och vi tror att vår passion gör skillnaden.

 

Du kan enkelt köpa din nya Franz Jäger direkt på franz-jager.se, och vi önskar att alla våra leveranser är så bra att du som kund naturligt rekommenderar oss till andra. Läs gärna mer om vad våra kunder tycker här på vår webbutik (Lipscore).

Franz Jäger har kontor på Sørumsand och vårt distributionsnät gör att vi effektivt levererar inom kort tid till hela Norden. Vårt omfattande servicenätverk gör oss kapabla att erbjuda service i samma område om du olyckligtvis behöver hjälp.

 

Om du är intresserad av att bli återförsäljare? Efterfrågan på våra produkter ökar kraftigt i hela Norden, så om du vill vara med, kontakta oss gärna!

 

Firmainformation

Franz Jager AS

Org. nr. Sverige 502084-8221/ Norge 923 065 687 MVA

 

Tryck på ENTER för att söka